Köpvillkor för e-handel.

 

Du beställer

När du har slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress inom en arbetsdag. I bekräftelsen hittar du all information om dom produkter du har beställt , pris , fakturering och leveransadress.

Priserna

Priserna på SA Home anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25% moms. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar orsakade av prisförändringar från leverantören eller fel i priser på grund av felaktig information, och vi förbehåller oss rätten att justera priset. Om detta händer kommer vi att kontakta dig innan produktionen av dina produkter börjar.

 

Leverans

Beställningar placerade utanför SA Home ordinarie öppettider eller på en helgdag behandlas nästa arbetsdag. Leveranstiden från fabriken är cirka 3-4 veckor.

 

Transportskador

Transportskador rapporteras till DB Schenker eller Postnord i samband med leverans.

 

Betalningsmetod

Har du möjlighet att betala med betalkort.

 

Personuppgiftslag (PUL)

Vi sparar inte din kundinformation för något annat än att slutföra din beställning. Vi följer personuppgiftslagen. Du kan alltid begära korrigering, utdrag och vi tar bort din information från vårt register.

 

Returpolicy

Om produkten inte passar för din fönster kan du returnera den till oss inom 14 dagar efter mottagandet.

Om du använder din rätt att returnera en produkt betalas dom direkta kostnaderna för att returnera produkten av dig. Ser till att packa dom returnerade varorna väl, om möjligt i originalförpackningen, för att undvika transportskador. Produkten måste returneras i sitt ursprungliga skick och i sin förpackning och vara klar att återförsäljas.

Vi rekommenderar starkt att du använder en spårbar och försäkrad frakttjänst för att undvika skador när du returnerar en produkt till oss.

Du måste skicka tillbaka varorna inte längre än 14 dagar efter att du meddelat din återkomst till oss. Om du har några frågor angående retur, vänligen kontakta kundservice@sahome.se

OBS: Returrätten gäller inte för mått eller specialbeställningsprodukter.

Returrätt

Om du väljer att returnera hela beställningen och inget är skadat, kommer vi att återbetala hela beloppet, inklusive frakt men mindre returfrakt inom 30 dagar.

Om du väljer att returnera en del av beställningen återbetalar vi inga avgifter (eftersom avgifterna är desamma oavsett antalet beställda artiklar).

Returen för returrätt börjar inte förrän den dag du mottar leveransen och leveranssedlen.

OBS: Returrätten gäller inte för mått eller specialbeställningsprodukter.

 

 

Utbytesrätt

Om du väljer att byta en returnerad artikel mot något annat betalar du bara för returen, ingen ny fraktavgift tas ut.

 

OBS: Utbytesrätten gäller inte för mått eller specialbeställningsprodukter.

Minderåriga

Minderåriga (under 18 år) måste ha föräldrarnas samtycke till att beställa.

Force majeure

Hasta kan inte hållas ansvarigt för dess underlåtenhet att uppfylla vissa skyldigheter enligt detta avtal, förutsatt att sådant misslyckande beror på de undantagsförhållanden som beskrivs nedan och nämnda omständigheter förhindrar, hindrar eller försenar sådan prestanda.

Undantagande omständigheter inkluderar till exempel myndigheters handlingar eller passivitet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikter på arbetsmarknaden, industriella åtgärder, bränder, översvämningar, sabotage och större olyckor. Force majeure inkluderar regeringsbeslut som har en negativ inverkan på marknader och produkter, såsom resolutioner om produktvarningar, försäljningsförbud och liknande åtgärder, såväl som oväntade nedgångar på marknaden.

Tvist

I händelse av tvist följer vi rekommendationerna från Allmänna Klagenämnden.

 

Produktinformation

Vi förbehåller oss rätten till alla typfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi kan inte garantera att bilderna återger produkternas exakta utseende eftersom en viss färgskillnad kan uppstå beroende på skärmupplösningen. Vi försöker dock att exponera dem så exakt som möjligt. Vi svarar gärna på dina frågor angående färger och storlekar om du känner dig osäker.

 

Upphovsrätt

Innehållet och verken på dessa sidor skapade av webbplatsoperatörerna omfattas av internationell upphovsrätt. Reproduktion, bearbetning, distribution och någon form av exploatering utanför upphovsrättsgränserna kräver skriftligt samtycke från respektive författare eller skapare. Nedladdningar och kopior av denna webbplats är endast avsedda för privat, icke-kommersiellt bruk. Såvitt innehållet på denna sida inte skapades av operatören beaktas tredje parts upphovsrätt. Speciellt innehåll från tredje parter är markerade som sådana. Om du fortfarande skulle vara medveten om en intrång i upphovsrätten ber vi om en anteckning. Vid anmälan om överträdelser kommer vi att ta bort sådant innehåll omedelbart.

Vår webbplats använder cookies. Genom att klicka på knappen "Jag accepterar" bekräftar du ditt samtycke till vår cookie-policy. Acceptera
MasterCard  Visa
Kontakter | Villkor | Integritetspolicy